Parteneri card TBB

Artha Park

Artha este un complex multifunctional pentru activitati in aer liber. Artha, in sanscrita veche, inseamna Adevaratul Simt, intr-un sens transcendent. Acesta este si sensul pe care incercam sa-l dam intregii activitati. Conteaza prea putin ceea ce faci daca reusesti sa te situezi dincolo de informatia celor cinci simturi. Fara motoare, cat mai multa natura!

Bate Saua

Cu o activitate de peste 10 ani în închirierea de biciclete, la care se adaugă experiența în organizarea de evenimente speciale și ture de aventură, echipa BateȘaua a pus la punct un Centru de Închirieri dotat cu biciclete de munte, de copii și adulți, cu biciclete de trekking și cross, dar și cu multe accesorii utile.

Extreme Park Phoenix Cernica

Să practici sport este sănătos indiferent de mediul ambiant, totuşi contactul cu natura îţi aduce beneficii atât la nivel fizic, cât şi psihic, intelectual şi social. Vino la Extreme Park Phoenix Cernica si testeaza traseele noastre impartite pe grade de dificultate. Fiecare participant primeste echipament de securitate cu 2 carabiniere, care trebuie folosite in permanenta […]

Jungle Laser Mania

Vegetația luxuriantă a pădurii amazoniene poate fi explorată acum și în București, într-una dintre cele mai mari săli de laser tag din România. Liane, poduri înguste din funii, cărări printre arbori exotici și obstacole ce sporesc distracția și cresc nivelul adrenalinei, toate așteaptă să fie descoperite de tine și echipa ta de comando.

Locked In

Prietenii tai au evadat deja, TU crezi ca poti? Locked In este unul dintre cele mai populare jocuri „escape the room” din Bucuresti. Ne gasiti in Piata Unirii, foarte aproape de Centrul Vechi. Esti inchis impreuna cu prietenii / colegii tai intr-o camera tematica. In “Prison cell #37”, celula de inchisoare, zavorata pe exterior, pot […]

Squas4all

Squash4all este primul club de squash din Bucuresti si detine: 4 terenuri profesionale, trainer cu experienta, vestiare moderne, lounge bar, parcare gratuita, personal si atmosfera placuta. Organizam Cupa Squash4all care se desfasurata in ultima sambata a fiecarei luni si Campionatul Squash4all ce detine 5 ligi a cate 8 persoane si o liga destinata exclusive fetelor.

Wabi Sabi

O minte linistita intr-un corp sănătos iti poate face viața mai frumoasa. Te poți relaxa prin masaj, energiza si echilibra prin reiki, poți scapa de tensiuni prin shiatsu si reflexoterapie, iar daca vrei sa dobandesti mai multa mobilitate si sa te menții in forma poți face kinetoterapie.

Artha Park

Artha Park, Snagov, Ilfov County, Romania

Bate Saua

Strada Sfântul Niceta, Bucharest, Romania

Extreme Park Phoenix Cernica

Strada Strandului, Pantelimon 077145, Romania

Jungle Laser Mania

Jungle Laser Mania, Strada Popa Nan, Bucharest, Romania

Locked In

16 Strada Radu Vodă, Bucharest, Romania

Squas4all

289 Calea Vitan, Bucharest, Romania

Wabi Sabi

11 Strada Sfântul Spiridon, Bucharest, Romania