Termeni si conditii

TBB Club Card – Regulament Oficial

Calitatea de membru este atestata prin cardul de fidelitate TBB; acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clientilor fideli pe baza caruia posesorii beneficiaza de un set de avantaje la magazinele si locatiile partenere

Beneficiile cardului de fidelitate TBB

Membrii clubului beneficiaza de reduceri la magazinele de biciclete partenere si la locatiile partenere. Valoare acestor reduceri si conditiile de obtionere a acestora precum si partenerii actuali pot fi regasiti pe website-ul tbb.ro la sectiunea Parteneri > Card TBB

In plus, veti avea posibilitate de a beneficia de informatii in avans cu privire la evenimentele TBB si oferta si planul promotional oferit de parteneri (prin intermediul unui newsletter dar si prin alte cai de comunicare).

Dobandirea calitatii de memebru TBB CLUB

Poate intra in posesia cardului de fidelitate TBB orice persoana care completeaza online formularul de cerere card sau care completeaza formularul din magazinele partenere care ofera acest card. Participantul completeaza integral formularul de inscriere, cu date reale si citet. Cardul de fidelitate TBB se va trimite catre posesor fie la adresa indicate de acesta sau va fi preluat direct dintr-un magazine partener. Dupa primirea acestuia de catre posesor, cardul devine activ si poate fi imediat utilizat. Titularul cardului va avea obligatia de a anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

Mecanism de functionare

Zona de desfasurare a programului de fidelitate este reprezentata locatiile partenere de pe intreg teritoriul Romaniei, cu posibilitate de extindere si la viitori parteneri.

Programul de fidelitate are o durata nedeterminata. Cardul dvs. de fidelitate este valabil un an de zile incepand cu data la care acesta a devenit activ. Puteti ramane in programul de fidelitate si puteti beneficia in continuare de avantajele cardului de fidelitate TBB daca la expirarea acestuia completati din nou cerere de obtinere a cardului.

TBB isi rezerva dreptul de a sista oricand derularea programului, instiintarea cu privirea la aceasta fiind afisata pe website-ul TBB (eww.tbb.ro) cu cel putin 15 zile inainte.

Conform legii 677/2001, datele dvs. Personale vor fi prelucrate doar in vederea analizelor necesare TBB. Acestea nu vor fi instrainate catre alte baze de date; conform legii mentionate se pot aduce modificari sau se poate face opozitie cu privire la datele personale.

Acest program de fidelitate se va defasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, fiind organizat de 7advertising, cu sediul social in str. Parapetului nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti nr. J40/10915/10.11.2010, cod unic de inregistrare 27691897, denumite in cele de mai sus « Organizator ».